Framsteg i byggprojektet

Efter många tankar och diskussioner med bygglärarna på universitetet om att vi skulle gjuta en grund som de egentligen ville att vi skulle göra så fick vi hoppa över det eftersom att vi tyvärr aldrig skulle hinna med att göra det. Vi har nu kommit fram till att vi kommer bygga hela arbetet i trä.
Martin, Filip och Tim har blivit sjuka så Hai och Linus fick jobba på själva med hjälp av två studenter från skolan.  Vi har haft många motgångar med sjukdomar, regn, att vi bara använder hammare, spik, fogsvans och vattenpass och det gör inte saken bättre att knappt någon kan prata engelska. Men vi ser det som en utmaning och vi har lärt oss mycket av denna resan än så länge.
 
/byggprogrammet 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tommy Josefsson

Helt superbt grabbar! Keep it up

2012-11-12 @ 22:44:41
Postat av: Tommy Josefsson

Bra jobbat grabbar! Keep it up!
Tommy

2012-11-12 @ 22:46:46
Postat av: Sävsjö

Bra jobbat! Hoppas nu att Martin, Filip & Tim piggar på sig så går det ju ännu fortare, ser ut som om ni har god hjälp!

2012-11-13 @ 10:41:09
Postat av: Dan Stridh

Det ser ut att gå bra med bygget jag vet vad för verktyg somm ni använder (inte helt lätt att jobba med dessa) hoppas att ni piggnar till så det flyter på för er.Hälsa dem alla från oss på bygg en personlig hälsning från mig till Ossman han är kung. Hälsningar Danne.

2012-11-13 @ 15:33:24
Postat av: Mimmi

Det här fixar ni galant. Synd att några av er har åkt på sjukdom men ni är säkert snart på benen igen. Kul att höra att det går bra för er och att ni trivs. Kämpa på med bygget, ni kommer klara det galant. Förstår att det kan vara jobbigt med språkförbistringar men kroppsspråket säger ju mycket, eller hur? Ha det så gott allihop och njut av er tid. /Mimmi

2012-11-13 @ 15:43:27
URL: http://antakyaresan.blogg.se
Postat av: Håkan Karlsson

Så ni har slutat upp med den det där vita bruket vad det nu var för något. Har ni nu talat om för turkarna att småläningar bygger i trä, bra gjort. Illa det där med att några av er byggare blivit sjuka, inte kul att ligga sjuk när man är på turne. De får säkert god omvårdnad med så många blivande underskötersor i gruppen. Men som de kämpar ni är jobbar säkert ni andra dubbelt upp kan man tänka. Lycka till med såg, hammare och spik!
/Håkan

2012-11-13 @ 16:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0